Stor pågang på seminar: Arrangerer eget webinar om høringsforslag av kontraktsbestemmelser

Publisert

Fult hus: Melanors medlemswebinar var svært populært. Nå lager vi en egen versjon digitalt.

Det er stor interesse for seminaret forslaget til Norsk standard for kontraktsbestemmelser for anskaffelser av medisinsk utstyr og laboratorieutstyr. Nå inviterer Melanor også til webinar om tematikken.

Meld deg på her: https://response.questback.com/melanor/3nb8ohrizp)

Melanor inviterer medlemmer til seminar for å gjennomgå forslaget til Norsk standard for kontraktsbestemmelser for anskaffelser av medisinsk utstyr og laboratorieutstyr.

Høringsfrist er satt til 5. april. I den forbindelse inviterer vi i Melanor medlemmer til webinar for å gjennomgå forslaget til kontraktstandard for anskaffelser av medisinsk utstyr og laboratorieutstyr. Webinaret er innholdsmessig det samme som i medlemsseminar som ble arrangert 1. mars.

Program:

  • Konstraktstandard for anskaffelser av medisinsk utstyr og laboratorieutstyr – hvorfor startet arbeidet og hvordan komiteen jobbet? v/Jan Ivar Ingebrigtsen, direktør markedsadgang i Melanor.
  • Gjennomgang av høringsdokumentet «Kontraktstandard for anskaffelser av medisinsk utstyr og laboratorieutstyr» - v/ Espen Bakken, partner i Simonsen Vogt Wiig.
  • Veien videre – hvordan svarer vi opp høringen? v/Jan Ivar Ingebrigtsen, direktør markedsadgang i Melanor.

Har du spørsmål, ta kontakt med Jan Ivar Ingebrigtsen, direktør markedsadgang i Melanor, på

Outlook invitasjon er sendt til hovedkontakter, men du kan også melde deg på her (link til påmelding: https://response.questback.com/melanor/3nb8ohrizp)

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: