Innkalling til Melanors generalforsamling

Publisert

Det innkalles med dette til ordinær generalforsamling i Melanor, onsdag 15. juni 2022 kl. 13.00-16.00 på Hotel Bristol i Oslo. Merk at dette ikke blir streamet, det er kun fysisk oppmøte. Det serveres lunsj fra kl. 13.00-14.00. Innkalling og dagsorden er sendt på e-post til hovedkontaktene i hver enkelt medlemsbedrift.

På generalforsamlingen har alle medlemsbedrifter stemmerett. Her velges Melanors styre og andre representanter. Viktige spørsmål om organisasjonens arbeid og fremtid avgjøres, blant annet om Melanor skal tilsluttes NHO Geneo, som blir tyngdepunktet for næringspolitisk arbeid i helsenæringen.

Det er derfor meget viktig at hver medlemsbedrift møter med én person som er stemmeberettiget. Hvis din bedrift ikke kan delta på generalforsamlingen, så må det sendes fullmakt til Melanors styreleder, post@melanor.no.

Påmelding gjøres ved å enten akseptere kalenderinvitasjonen som er sendt til hovedkontakter, eller ved å sende navn, tittel, firma og merke e-posten med «Generalforsamling» til post@melanor.no. Husk å oppgi om du har evt. allergier/ intoleranser. Påmeldingsfristen er 10. juni.

Vi ønsker velkommen til alle medlemmer.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: