Nina Nielsen Bjerke ny nestleder i Melanors styre

Publisert

På Melanors styremøte etter generalforsamlingen den 8. juni, ble Nina Nielsen Bjerke valgt som ny nestleder, etter at Lene Takelund som var nestleder gikk ut av styret.

Nielsen Bjerke har vært styremedlem siden 2018, ettersom hun var styremedlem Lab Norge og ble med videre i Melanors styre ved fusjonen mellom Lab Norge og Medtek Norge 1.1.2019. Styreleder Haakon Torgersen er svært fornøyd med at Nielsen Bjerke nå er blitt nestleder, og trekker frem hennes brede erfaring som en av Ninas styrker.

- Med mer enn 20 års erfaring i bransjen og erfaring fra styrearbeid i Lab Norge er det svært positivt at Nina ønsket å ta en periode til. Nina ble på bakgrunn av sin brede erfaring og store engasjement for bransjen, enstemmig valgt som nestleder for organisasjonen. Vi har et meget kompetent styre i Melanor som representerer en stor del av medlemsmassen, og dette vil bidra til at styret kan ta viktige strategiske valg som kommer våre medlemmer til gode. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Nina og resten av styret i året som kommer, forteller Torgersen.

Vi har stilt Nina Nielsen Bjerke noen spørsmål om hennes nye rolle som nestleder, og hennes engasjement i Melanors styre.

Hvilke forventninger har du til Melanors styrearbeid i tiden fremover?
For bransjen har Melanor en viktig rolle som aktør for å synliggjøre bransjens verdiskapning, påvirke våre rammebetingelser og være vår stemme i samfunnsdebatten. I tillegg til å skape en møteplass for kompetanse og nettverksbygging i bransjen. For mange av medlemmene har nok viktigheten av Melanors arbeid blitt enda tydeligere igjennom pandemien. Fremover blir det viktig å videreutvikle Melanors posisjon som bransjeorganisasjon og møteplass, både for medlemmer og viktige samarbeidspartnere.

Hva tror du vil bli Melanors og bransjens utfordringer fremover?
Pandemien vil fortsette å prege bransjen fremover, og selv om vi er i en slags «ny normal» skaper det fortsatt stor usikkerhet. Mange har ikke hatt mulighet til å møte kunder fysisk på mer enn ett år. Hvordan vil dette prege måten vi arbeider og organiserer oss på fremover? Pandemien har medført kraftig økt digitaliseringstakt. Det påvirker også vår bransje og setter krav til økt digital kompetanse hos våre medlemmer. Videre vil det nye MDR/IVDR-direktivet få konsekvenser for mange i bransjen. For medlemmene vil det være viktig å videreutvikle medlemstilbudet innen aktuelle områder.

Hva er du mest fornøyd med at Melanor har fått gjennomslag for i løpet av det siste året?
Håndteringen og støtten medlemmene har fått under Covid-perioden, økt synlighet, arbeidet med balanserte kontrakter og nye medlemstilbud, avslutter Nielsen Bjerke.

 

Vil du motta nyheter fra Melanor?
Meld deg opp på vårt nyhetsbrev!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: