HR-nettverket er i gang

Publisert

Første nettverkssamling ble i går gjennomført digitalt, og ble holdt av advokatene Kristine Raffelsen Johnsen og Eirin Kogstad Bendvold i Arntzen de Besche.

Ettersom Melanor ikke er en arbeidsgiverorganisasjon, men en bransjeorganisasjon, kommer HR-nettverket som et tilbud i tillegg til medlemskapet. Da koronaepidemien slo til i Norge i fjor, fikk Melanor en rekke HR-relaterte henvendelser, og dette er bakgrunnen for at vi sammen med vår samarbeidspartner Arntzen de Besche så behovet for et HR-nettverk, der ansatte som jobber med HR kan få støtte og rådgivning.

Temaene som ble gjennomgått i første samling var de krevende sykefraværssakene og ansatte som ikke presterer. Det var lagt opp til at deltakerne kunne stille spørsmål underveis og diskutere aktuelle problemstillinger i deres bedrift.

- Vi har sett frem til å starte opp HR-nettverket, og etablere en plattform for erfaringsutvekslinger og diskusjoner knyttet til arbeidsrettslige utfordringer. Vi opplevde at temaene for første samling, sykefraværsoppfølging og håndtering av mangelfulle arbeidsprestasjoner, var relevante og vi er glade for at deltakerne deltok aktivt med både spørsmål og deling av erfaringer. Vi gleder oss til neste samling, og ser frem til å motta innspill knyttet til relevante temaer, forteller Kristine Raffelsen Johnsen i Arntzen de Besche.

HR-nettverket består hittil av fire medlemsbedrifter, og det er fullt mulig å melde seg på og bli med på de neste samlingene. Ønsker du å vite mer om nettverket og melde på din bedrift, kan du lese mer her.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: