Håkon Wennberg nytt styremedlem i Melanor

Publisert

Håkon Wennberg, nytt styremedlem i Melanor.

Tirsdag 8. juni avholdt Melanor generalforsamling, og det ble vedtatt endringer i Melanors styre. Lene Takelund har gått over til en annen stilling i Phillips, og kunne derfor ikke fortsette som styremedlem. Takelund har sittet i styret siden 2018, og Melanor takker Takelund for innsatsen og ønsker henne lykke til i ny stilling.

På generalforsamlingen ble Håkon Wennberg, som jobber som National Sales Manager SI i Medtronic, valgt inn som nytt styremedlem.

Wennberg er 46 år gammel fra Hokksund, hvor han også bor sammen med sin kone og to døtre. Før han startet å jobbe i helsebransjen, var han i bilbransjen. Han er utdannet fra BI Buskerud og NMH i Oslo, og i Medtronic har han jobbet som leder for kirurgisk avdeling siden 2007, og har vært med på implementering samt oppsett av utallige endringsprosesser av forskjellig størrelse og betydning.

Gjennom Medtronic sitt medlemskap i Medtek Norge og nå Melanor, har Wennberg fulgt organisasjonen sitt arbeid, og fra 2010/2011 var han aktiv i Medtek Norge sin HF-gruppe. De seneste årene har han også vært aktiv i flere av Melanors arbeidsgrupper, og han sitter også i Medtronic Norge sitt styre.

Ønsker å skape større bevissthet rundt Melanors arbeid
Wennberg mener det er viktig at vi fortsetter jobben for å bedre likevekt og balanserte avtalevilkår i samarbeid med Sykehusinnkjøp og andre samarbeidsorganisasjoner.

- Som styremedlem i Melanor ønsker jeg også å bidra til at helsepolitikere og andre beslutningstakere forstår viktigheten/relevansen av arbeidet våre organisasjoner legger ned av arbeid for eller i samarbeid med våre kunder. Fokus på innovasjon og implementering av dette i det norske markedet, er noe jeg brenner voldsomt for. Da jeg er en person som fortsatt ønsker å lære nye ting og utvikle meg videre inn i fremtiden, ser jeg også på erfaringen med å sitte i Melanors styre som en stor mulighet for egenutvikling samt det å få nye erfaringer. Jeg gleder meg også til å jobbe tett med de andre medlemmer av styret som sitter på en bred kompetanse innenfor forskjellige felter, forteller Wennberg.

Styreleder Haakon Torgersen ønsker Håkon Wennberg velkommen som styremedlem.

- Vi ønsker å ha stor bredde i styret slik at styret på best mulig måte kan representere medlemmenes interesser. Håkon ble foreslått som kandidat på bakgrunn av hans faglige tyngde og lange fartstid i bransjen. Det skjer mye i bransjen for tiden, så et kompetent og aktivt styre er helt avgjørende for at vi skal få gjennomslag for våre saker. Å få Håkon med i styret er med på å styrke styret slik at vi kan få løst tyngre saker på en god og konstruktiv måte. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med Håkon og ikke minst gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver sammen med styret i Melanor, avslutter Torgersen.

 

Vil du motta nyheter fra Melanor?
Meld deg opp på vårt nyhetsbrev!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: