Direktoratet for e-helse inviterer til workshoper

Publisert

Melanors medlemsbedrifter inviteres til å delta i digitale, temabaserte workshoper som et ledd i å utarbeide strategi for digital sikkerhet i helse- og omsorgssektoren.

Påmeldingsfrist: Onsdag 15.09. kl. 15.00.

Formål med workshopene: Legge til rette for å diskutere hvert temaområde i detalj slik at relevante innspill kan inkluderes i strategien og bidra til å:

  • Omforent forståelse av utfordringsbildet og utvalg av prioriterte utfordringer
  • Omforent forståelse av målsetninger for strategien
  • Tydeliggjøre roller og ansvar
  • Identifisere relevante strategiske virkemidler og tiltak

Påmelding: For å melde deg på så klikk de ønskede workshopene i listen under. Om du har problemer med å melde deg på, send e-post til susanne.helland.flatoy@ehelse.no

Fredag 17.09 kl. 09.00 – 12.00. Forebyggende sikkerhet, avdekke og håndtere

Tirsdag 21.09 kl. 12.00 – 15.00. Kompetanse

Torsdag 23.09 kl. 12.00 – 15.00. Sikker samhandling

Tirsdag 28.09 kl. 12.00 – 15.00. Kritisk infrastruktur

Onsdag 29.09 kl. 12.00 – 15.00. Sikker digital hjemmeoppfølging

Torsdag 30.09 kl. 12.00 – 15.00. Sikkerhet i leverandørkjeden

Om arbeidet med strategien: På oppdrag fra HOD jobber Direktoratet for e-helse med å utarbeide en strategi for digital sikkerhet i helse- og omsorgssektoren. Strategien skal være kort, poengtert og handlingsrettet. Den skal bygge videre på Nasjonal strategi for digital sikkerhet og målene i denne, men tilpasses og utdypes i tråd med sektorens særtrekk og behov.

  • Som første delleveranse har prosjektet utarbeidet en tiltaksoversikt som beskriver eksisterende, påbegynte og fremtidige tiltak i helse- og omsorgssektoren innen de prioriterte områdene i nasjonal strategi. Flere av dere deltok i innspillsrunder som ble gjennomført i vår og ga prosjektet viktig input i dette arbeidet.
  • Nå er prosjektet inne i neste fase der fokus er å utarbeide selve strategien for digital sikkerhet i helse- og omsorgssektoren. Det er ønskelig med en bred involvering også i denne fasen og det legges opp til at aktuelle interessenter i sektoren inviteres til å bidra.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: