To kommunikasjonssjefer frem til 21. juli

Publisert

Rebekka Reitan og Sara Bjølverud

Rebekka Reitan går ut i fødselspermisjon i juli, og Sara Bjølverud er ansatt som hennes vikar.

I mars i år ble Rebekka ansatt som kommunikasjonsansvarlig, og med oppstart midt i lockdown-perioden, ble hun kastet inn i ny stilling og i en krise verden ikke har sett maken til tidligere. Med både heldigital rekruttering og jobbhverdag, har det gitt noen utfordringer, men også mange erfaringer rikere.

- Jeg har enda ikke fysisk møtt mine kollegaer i Melanor, vi har alle sittet hjemmefra og jobbet. Det har vært en bratt læringskurve, men har fungert overraskende fint ettersom vi har hatt jevnlige videomøter og samarbeidet godt digitalt. Det har vært og er fortsatt en hektisk periode hvor vi jobber på spreng for å gjøre vårt ytterste for våre medlemmer. Koronakrisen er i stadig utvikling, og vi må alltid være parat til å kaste oss rundt, forteller Rebekka.

2020 er et spesielt år for Rebekka på mange måter, både med ny jobb og også som førstegangsmor. 21. juli går hun ut i fødselspermisjon, og i hennes sted er Sara Bjølverud ansatt som vikar. Sara startet 9. juni, og skal være vikar frem til 30. juni 2021.

Fra Rammstein på Ullevaal til bransjeorganisasjonen for medtek og lab

Sara har bakgrunn som rådgiver- og leder i kommunikasjon og markedsføring fra flere bransjer, og har jobbet både i det offentlige og det private. Hun kom sist fra kulturbransjen, hvor hun har jobbet som markeds- og kommunikasjonssjef, og har blant annet vært ansvarlig for markedsføring av store eventer som Rammstein på Ullevaal, Bjõrk i Oslo Spektrum, Highasakite i Operaen og utallige andre konserter i Oslo.

Sara er utdannet retoriker med mastergrad fra Universitetet i Oslo og Københavns Universitet, og brenner for kommunikasjonsfaget.

- Jeg er veldig opptatt av å holde meg faglig oppdatert, og er også styremedlem i Markedsføringsforeningen i Oslo med over 3000 medlemmer. Via foreningen får jeg kontinuerlig oppdatert meg gjennom diskusjoner med de andre i styret, og våre mange kurs og frokostmøter.

Tidligere har hun også vært kommunikasjonsrådgiver i Bufetat og markedsrådgiver i Utdanningsforbundet, hvor hun jobbet med medlemsfordeler. Hun kjenner derfor godt til det offentlige samt forenings- og organisasjonsbransjen.

- Jeg håper å kunne bidra med min erfaring fra å jobbe i fagforening, samt trekke erfaringer jeg har fått fra kulturbransjen i gjennomføring av eventer i stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Melanor. De siste dagene har jeg fått mer kunnskap om bransjen og de utfordringene den står i, og i takt med det vokser engasjementet mitt for å få til viktige gjennomslag for våre medlemmer, forteller Sara.

Forventer ny bratt læringskurve - denne gang som førstegangsmamma

Det er kun en halvannen måned før Rebekka går ut i permisjon, og hun innrømmer at det føles litt rart å skulle sette jobben på pause om kort tid.

- De siste månedene har jeg blitt kjent med en bransje som er svært viktig for Helse-Norge, og som spiller en meget stor rolle under Koronakrisen. Selv om jeg går ut i permisjon, kommer jeg til å følge utviklingen nøye fra sidelinjen og jeg gleder meg allerede nå til å komme tilbake juli neste år. Jeg gleder meg selvsagt også enormt til å bli mamma om to måneder, og i og med at det er vårt første barn kommer også dette til å bli en bratt læringskurve, avslutter Rebekka.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: