Retningslinjer for besøk på helseinstitusjoner

Publisert

Atle Hunstad | Våre medlemmer lurer på om det er etablert felles retningslinjer for medtek og lab leverandørers ansatte for besøk på helseinstitusjoner. Melanor har rettet henvendelse til HOD og Folkehelseinstituttet vedrørende behovet for en slik avklaring. Dette har vi så langt ikke lykkes å få svar på.

Vestre Viken HF har sendt leverandørene en informasjon om hvordan våre medlemmer skal forholde seg ved besøk på sykehusene. Disse er sammenfallende med anbefalingen fra folkehelseinstituttet. I meldingen står det følgende:

«Vi ber om at personer som har vært i områder med vedvarende spredning av coronavirus ikke oppsøker våre institusjoner i 14 dager etter hjemkomst»

Våre medlemsbedrifter har ulike typer plikter som skal ivareta også i denne krevende situasjonen. Det være seg leveranser, reparasjoner, preventivt vedlikehold, opplæring, sikre riktig bruk, salg og markedsføring. Det enkelte medlem må vurdere kritikalitet for den enkelte aktivitet og sørge for avklaring med den enkelte helseinstitusjon. Se for øvrig Melanors veiledning.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: