Melanors medlemtilfredshetsundersøkelse 2020

Publisert

Rebekka Reitan | Melanor ønsker til enhver tid å kunne yte våre medlemmer best mulig service. I juni gjennomførte vi en medlemtilfredshetsundersøkelse hos våre medlemsbedrifter. Vi takker så mye for alle tilbakemeldinger og innspill.

Resultatene er svært gode, men det må understrekes at undersøkelsen er utarbeidet og gjennomført av Melanor selv med de metodiske svakheter dette gir. Alle tilbakemeldingene vil benyttes i vårt videre arbeid.

Undersøkelsen var todelt: Melanors arbeid under koronakrisen og Melanors arbeid generelt.

Resultatene viser at

  • Over 85% av Melanors medlemmer er meget fornøyd eller fornøyd med medlemskapet i Melanor generelt, 13% valgte «vet ikke» eller «verken eller» og 2% var misfornøyd.
  • Over 80% av Melanors medlemmer var fornøyd eller meget fornøyd med Melanors arbeid og kommunikasjon under koronakrisen. 18% valgte «vet ikke» eller «verken eller» og 2% var misfornøyd.
  • Tilknytning til Melanor gir merverdi i form at man som medlem kan bli med å påvirke bransjens rammebetingelser, få tilgang til et unikt nettverk, og ha muligheter for å øke kompetanse gjennom Melanors seminarer, kurs og aktiviteter.

Hva bør Melanor prioritere fremover? Dette mener medlemmene.

  • Arbeid med rammebetingelser for bransjen: Melanor fortsetter sitt arbeid både opp mot koronakrisens utfordringer og bransjens rammebetingelser generelt. De ordinære nettverks- og ekspertgruppene gjenopptar sine møter i løpet av høsten 2020. Som alltid oppfordrer vi våre medlemsbedrifter til å sende inn saker: post@melanor.no.
  • Kurs, fysiske møteplasser og webinarer: Vi ser frem til å lansere flere fysiske og digitale møteplasser mot høsten 2020.
  • Rådgivning: De største behovene er rådgivning innen juss og bransjepolitikk, og Melanor kommer med spennende nyheter rundt dette i løpet av sensommeren.
  • Nyheter: Melanor oppfordrer til å melde seg på nyhetsbrevet ved å klikke på denne lenken, samt følge oss på LinkedInTwitter og Facebook.

Vi takker igjen for alt engasjement, og ser frem til å kjøre liknende undersøkelser med jevne mellomrom.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: