Konkurranserettslige retningslinjer

Publisert

Flere av medlemmene i Melanor er konkurrenter innenfor en rekke produktområder. Det må derfor utvises særlig varsomhet for å sikre at gjeldende konkurranseregler etterleves. Vår samarbeidspartner Arntzen de Besche har derfor utarbeidet retningslinjer for Melanor, som er vedtatt av Melanors styre. Retningslinjene er gjort gjeldende for Melanor, og vi oppfordrer dere til å ta en gjennomgang internt og tilpasse til egne rutiner.


Formålet med retningslinjene er å sikre at alle aktiviteter som gjennomføres innenfor rammen av virksomheten til Melanor er forenelige med konkurranseretten. Retningslinjene gjelder for virksomheten til Melanor og for alle deltagere i styremøter, møter med medlemsbedriftene og andre sammenkomster i regi av Melanor eller i forbindelse med møter med Medtech Europe.

I teams-invitasjonen til webinar om balanserte kontrakter 15/12 som ble sendt ut til alle hovedkontakter, la vi med de tre dokumentene som vi oppfordret hovedkontaktene til å dele med sine kollegaer. Har du spørsmål omkring dokumentene, eller ønsker å få de tilsendt, send en e-post til post@melanor.no eller sara@melanor.no.

Dokumentene er kun tilgjengelig for Melanors medlemsbedrifter.

Vil du motta nyheter fra Melanor?
Meld deg opp på vårt nyhetsbrev!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: