Informasjonssikkerhet, integrasjon og personvern for medisinsk-teknisk utstyr

Publisert

30. november holdt Melanor webinar sammen med Helse Midt-Norge RHF og Direktoratet for e-helse, der Helse Midt-Norge presenterte sine ambisjoner og krav til integrasjon, informasjonssikkerhet og personvern for medisinsk-teknisk utstyr (MTU). Kravene relateres både til Helseplattformen og nytt sykehus i Helse Møre og Romsdal, men også som en del av den generelle utviklingen innenfor området.

120 personer deltok på webinaret, som varte i nærmere fem timer. Evalueringen gjort i etterkant viste at det var jevnt fordelt mellom deltakere fra privat og offentlig sektor, hvor mer enn 80 prosent av deltakerne fant webinaret nyttig. Tilbakemeldingene var også at det var ønskelig med tilsvarende webinar for andre regioner.

Presentasjonene fra webinaret er sendt til deltagerne sammen med underlagsdokumentene. I skrivende stund arbeider Helse Midt-Norge RHF med å besvare alle innkomne spørsmål. Svarene vil samles og bli formidlet til deltagerne. Helse Midt-Norge RHF uttrykker at de er svært fornøyde med deltagelse og involvering, og at de vil vurdere om det er behov for et tilsvarende møte til neste år.

 

Vil du motta nyheter fra Melanor?
Meld deg opp på vårt nyhetsbrev!

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: