Yngvar Tov Herbjørnsønn: – Vi skal bemerkes med at vi er blitt til i en utålmodig tid

Publisert

Fra venstre: Erik Wold og Yngvar Tov Herbjørnsønn. Foto: NHO Geneo.

NHO Geneos årskonferanse: Konsernsjef i NHC Group og styreleder i NHO Geneo Yngvar Tov Herbjørnsønn avsluttet landsforeningens årskonferanse på Rebel i Oslo sentrum.

Yngvar Tov Herbjørnsønn, konsernsjef i Norlandia Health & Care Group og styreleder i NHO Geneo, avsluttet NHO Geneos årskonferanse: Sammen om løsningene i samtale med konferansier Erik Wold.

– Vi skal ta med oss mye positivt fra i dag. NHO Geneo og medlemmene kan skape et veikart for den økte produktiviteten som vi vet at vi trenger. Dette er en arena som gjør at bedriftene kan treffe og finne hverandre. Vi skal være sammen om løsningene, og ta mer ansvar for å finne hverandre litt oftere på litt utradisjonelle møteplasser, sa Herbjørnsønn fra scenen.

NHO Geneo er en rimelig fersk landsforening i NHO-felleskapet. Landsforeningen ble stiftet i 2022, og representerer i dag over 2000 bedrifter og ca. 31.872 årsverk.

Kompromissløs men forutsigbar

Herbjørnsønn trekker frem NHO Geneo som en kompromissløs men forutsigbar stemme i næringslivet.

– Vi skal bemerkes med at vi ble til i en utålmodig tid. Jeg tror velig på dette å være en kompromissløs men forutsigbar stemme i næringslivet. Vi trenger at noen tør å gå i spissen, og det har vi sett effekten av, sa Herbjørnsønn.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: