NHO Geneo søker bransjedirektør barnehage

Publisert

Er du den som naturlig tar rommet når temaet er barnehagenes fremtid?

Med opprettelsen av NHO Geneo og stadig flere barnehager som medlemmer, står vi sentralt i utviklingen av en bærekraftig og attraktiv barnehagesektor. Din ledelse av barnehagebransjen i NHO Geneo vil være avgjørende for denne satsingen.

Vi representerer 480 barnehager over hele landet, fra enkeltstående enheter til store kjeder. Med et mangfold av barnehager som inkluderer alt fra gårds- og friluftsbarnehager til musikk- og idrettsbarnehager, vil du være ansvarlig for å navigere og videreutvikle denne varierte sektoren fra visjon til virkelighet.

Som bransjedirektør vil du:

  • Etablere og lede en ny bransje for private barnehager, og være bransjens talerør i Norge.
  • Bygge broer både internt i NHOs omfattende nettverk og eksternt, mellom politiske beslutningstakere og barnehagesektoren, for å synliggjøre og forsterke barnehagenes uvurderlige verdi for samfunnet.
  • Utdype og fronte politikk som sikrer barnehagenes stilling og styrker deres rammebetingelser.

Din hverdag vil inneholde strategisk arbeid, politisk påvirkning og dialog med et bredt spekter av aktører. Din evne til å koordinere ulike interesser og stake ut en retning for bransjen, vil være essensiell for å skape varige endringer og sikre livsviktige vilkår for våre yngste.

Vi søker en leder som er:

  • Strategisk anlagt, med sterk politisk teft og evnen til å navigere i landskapet hvor utdanningspolitikk møter barnehagedrift.
  • Erfaren med solid bakgrunn i operativt politisk arbeid, ideelt sett innen barnehage, utdanning eller helse og omsorg.
  • En nettverksbygger med evnen til å realisere ideer og drive politisk innovasjon.

Dette er din sjanse til å lede en bransje ved et avgjørende veiskille, hvor ditt engasjement og din evne til strategisk tenkning vil forme fremtiden til norske private barnehager.

Du vil være vår stemme, vårt ansikt, og vår nøkkelstrateg i et felt som er fundamentalt for norsk oppvekst og utdanning.

Er du klar til å sette ditt preg på barnehagesektoren og lede an i dens utvikling? Send inn din søknad og bli en del av et lag som virkelig gjør en forskjell for fremtidens Norge.

Rekrutteringen støttes av Turnkey Recruitment, og kandidater vil i løpet av prosessen forholde seg til representanter fra både Turnkey og NHO Geneo.

Søk her.

NHO Geneo er en landsforening for helse-, velferd- og oppvekstsektoren, som representerer over 2000 medlemmer og 31.000 årsverk. Vi samler mangfoldet i helse- og velferdsnæringen, fra barns trygge oppvekst til omsorg ved livets slutt.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: