NHO Geneo markerte soldagen i medlemsbarnehage i Tromsø

Publisert

Fredag 19. januar var dagen sola returnerte til Tromsø, også kalt soldagen. NHO Geneo var med på markeringen sammen med Norlandia Marsvegen idrettsbarnehage.

På selveste soldagen fikk NHO Geneo være med barna i Norlandia Marsvegen idrettsbarnehage på deres markering, og delta i både sang og dans. Barnehagen er en seksavdelings barnehage rett i utkanten av Tromsø sentrum. Her fikk Tone Mila, fagsjef for barnehage i NHO Geneo, og Kristin Voldsnes, divisjonsdirektør i Norlandia barnehagene, servert solboller, mens uteområdet var gjort om til utekino for anledningen.

Soldagen sammenfalt i år med Tromsø internasjonale filmfestival, og derfor var hele byen både tettpakket med folk fra hele verden og veldig filmfokusert. De største barna i barnehagen var reist inn til sentrum for å se på film på storskjerm på torget i Tromsø, sammen med hundrevis av andre.

Marsvegen idrettsbarnehage skiller seg ikke bare ut ved markering av soldagen, men de har også flere ansatte som er menn enn kvinner. Dette til tross for at menn ofte er i mindretall i barnehager over hele landet.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: