Mee Eline (41) blir fagdirektør i helse- og velferdsbransjen

Mee Eline Eriksson.

Mee Eline Eriksson (41) får særlig ansvar for det forebyggende helsefeltet i helse- og velferdsbransjen i NHO Geneo.

Eriksson er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har arbeidserfaring fra Kommunal- og regionaldepartementet, og Nærings- og fiskeridepartementet med næringsrettede virkemidler og konkurransepolitikk. Hun har også jobbet et år i Efas overvåkningsorgan (ESA) i Brussel med konkurransesaker innenfor statsstøtterette.

- Drømmejobben

De siste tre årene har Eriksson vært bransjedirektør for Aktiv helse i Virke.

- Å få muligheten til å bli en del av NHO Geneo-teamet i NHO, i stillingen som fagdirektør for forebyggende helse, er virkelig drømmejobben, sier Eriksson.

- Norge står ovenfor alvorlige helseutfordringer og behovet for det forebyggende tjenesteleddet innenfor helsenæringen er reelt og vil vokse ytterligere. Det gir virkelig mening å jobbe for at medlemsfelleskapet skal bidra til at folk flest får best mulig helse og livskvalitet gjennom hele livet, sier hun.

Imponert

Hun får støtte av administrerende direktør i NHO Geneo, Karita Bekkemellem.

- Vi er i en så privilegert situasjon at vi stadig lever lengre, men dette gir også noen utfordringer for samfunnet vårt. For at flest mulig skal få et godt, langt og friskt liv, må vi legge til rette for en satsing innen forebyggende helse, sier Bekkemellem.

- Vi gleder oss masse til å få Eriksson på plass hos oss. Arbeidet hun blant annet har lagt ned i Aktiv Helse er imponerende, og hun har alle kvalifikasjonene vi ser etter for å styrke den forebyggende delen av helsenæringen, sier Bekkemellem.

  • Torbjørn Furulund
  • Bransjedirektør i Helse og velferd
Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: