– Som samfunn må vi slutte å fokusere på det vi ønsker oss, og heller fokusere på det som faktisk er mulig å få til

Publisert

Fra venstre: Tobjørn Furulund, bransjedirektør for helse og velferd i NHO Geneo, Kåre Hagen, leder ved Senter for velferds- og arbeidslivsforskning ved OsloMet, Anne Gamme, fagleder i KS og Jan Fredrik Andresen, spesialrådgiver Helse- og omsorgsdepartementet.

Jan Fredrik Andresen, spesialrådgiver Helse- og omsorgsdepartementet, Kåre Hagen, leder ved Senter for velferds- og arbeidslivsforskning ved OsloMet og Anne Gamme,  fagleder i KS, diskuterte samhandling og samarbeid i helseforvaltningen under Helse- og velferdskonferansen 2023.

Under NHO Geneos Helse- og velferdskonferanse 2023 var Jan Fredrik Andresen, spesialrådgiver Helse- og omsorgsdepartementet, Kåre Hagen, leder ved Senter for velferds- og arbeidslivsforskning ved OsloMet og Anne Gamme, fagleder i KS, invitert til panelsamtale med Torbjørn Furulund, bransjedirektør i NHO Geneo. Tema var perspektiver på samhandling og samarbeid i helseforvaltningen. 

– Som samfunn må vi slutte å fokusere på det vi ønsker oss, og heller fokusere på det som faktisk er mulig å få til, sa Andresen.

 – Vi må begynne å peke på hva vi kan gjøre mindre av, og slutte å diskutere hva vi bør gjøre mer av. Jeg tror den diskusjonen er viktig å ta, la Gamme til.

– Jeg mener at vi trenger et mer mangfold av hvordan vi diskuterer tema som dette. Også må vi bli bedre til å jobbe med problemene og finne løsningene underveis, sa Hagen.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: