Reidar Christensen ansatt som ny fagsjef i NHO Geneo

PÅ PLASS: Reidar Christensen hadde sin første arbeidsdag som fagsjef i NHO Geneo 1. august. Foto: Lena Verås Eriksen

Reidar Holst Christensen, som har over 30 års fartstid innen offentlig og privat helse og omsorg, er nå ansatt som ny fagsjef for helse- og velferdsbransjen i NHO Geneo.

- En viktig oppgave for meg fremover vil være å synliggjøre og videreutvikle privat helse og omsorg. Det vil være helt avgjørende for NHO Geneo, bransjen jeg jobber for og medlemsbedriftene, sier Christensen.  

Christensen startet karrieren innen akuttpsykiatri. Deretter har han jobbet med å utvikle og lede kommunale helse- og omsorgsvirksomheter innen rus og psykiatri. De siste 16 årene har han jobbet i private helse- og omsorgsbedrifter, henholdsvis som direktør for kvalitet og utvikling i Aleris og regionleder for helse og omsorg i Humana omsorg og assistanse.  

Christensen hadde sin første arbeidsdag i NHO Geneo 1. august 2022. Han er ansatt som fagsjef i helse- og velferdsbransjen. Sammen med Torbjørn Furulund, bransjedirektør for helse og velferd, jobber de for bedrifter innen barnevern (barn og ungdom), rehabilitering, treningssentre, asylmottak og integrering, bedriftshelsetjeneste, BPA, kiropraktorer, sykehjem og hjemmetjenester, sykehus og klinikker og psykisk helse og avhengighet. Det er særlig velferdsområdene, som for eksempel barnevern og heldøgns helse og omsorg, som blir ansvarsområdene til Christensen i første omgang.  

- Jeg kjenner NHO-systemet godt fra før, hvor jeg blant annet har vært engasjert i styret til helse- og velferdsbransjen. Fremover blir det svært viktig å jobbe for å gjøre politikere og samarbeidspartnere i det offentlige oppmerksomme på hvor mye våre medlemmer kan bidra med. I tillegg må vi jobbe med å bryte ned noen tabuer om hva privat helse og omsorg faktisk er, sier den nye fagsjefen.  

Karita Bekkemellem, konstituert administrerende direktør i NHO Geneo, er godt fornøyd med å få Christensen med på NHO Geneo-laget.  

- Vi er så stolte over å kunne si at Christensen nå har begynt å jobbe hos oss. Han sitter på en unik kunnskap, både fra offentlig og privat sektor. Han har jobbet hos våre medlemsbedrifter, vet hvor skoen trykker og kjenner bransjen ut og inn. Jeg er sikker på at han vil øke kunnskapen og bidra til å synliggjøre bransjen, ikke bare i NHO-fellesskapet, men også blant samarbeidspartnere i politikken og det offentlige, sier Bekkemellem.   

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: