NHO Geneo-sjefen en av Norges mektigste organisasjonskvinner

Etter kun 2 måneder som administrerende direktør i NHO Geneo, er Karita Bekkemellem kåret til en av de mektigste organisasjonskvinnene i Norge.

Hvert år kårer Kapital blanta annet Norges mektigste organisasjonskvinner. Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, er i år på en 18. plass. 

– Vi representerer en næring i vekst og har et stort potensial for å bidra med det norsk økonomi trenger mer av: flere arbeidsplasser over hele landet, økt verdiskapning og økte eksportinntekter, sier Bekkemellem til Kapital

– Jeg er ydmyk overfor den rollen jeg har fått. Jeg er svært opptatt av å bygge tillit, samarbeid og partnerskap – både internt og eksternt. Dessuten er jeg opptatt av å hele tiden lytte til medlemmene våre. Det er de som er sjefen min. Og jeg må legge til at jeg er så stolt over at jeg får lov til å representere bedrifter som hver dag redder liv. Det er en ære, sier hun. 

- Jeg vil gi honnør til administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, for bevisst å satse på kvinner, og fordi han har tatt lederskap for å samle alle helseaktørene i Norge til en ny landsforening. Det er et historisk grep. 

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: