Karita Bekkemellem i gang som administrerende direktør: Dette ble hennes første medlemsmøte

Bilde av Lars Kristian Bredahl og Karita Bekkemellem

Lars Kristian Bredahl booket møte med Karita Bekkemellem på hennes første dag som direktør for NHO Geneo.

Lars Kristian Bredahl, leder for Abilia i Norge og UK, brenner for opprettelsen av NHO Geneo og var rask med å booke seg et møte med NHO Geneos administrerende direktør, Karita Bekkemellem.

Karita Bekkemellem startet formelt som administrerende direktør i NHO Geneo 1. september. Det første medlemsmøte ble med Abilia, som utvikler hjelpemidler til personer med spesielle behov. Det kan for eksempel dreie seg om kommunikasjonsmateriell med bilder for symboler for dem som har behov for alternativ og supplerende kommunikasjon. For de med talevansker har de hjelpemidler for å kommunisere via tekst, symboler, stemmeforsterkning eller talesyntese. De har også sansestimulerende vektprodukter, som kan hjelpe de som for eksempel har angst, motorisk uro eller søvnvansker med å takle hverdagen bedre. I tillegg har de et bredt utvalg av fjernkontroller og mottakere som enkelt kan installeres i hjemmet, alt etter brukernes behov.

-Det er fantastisk å være på plass som fast ansatt i NHO Geneo, og få truffet en av våre inspirerende medlemsbedrifter med en gang, sier Bekkemellem.

-Abilia er en bedrift som har en tydelig visjon om å jobbe for en sosialt bærekraftig verden med likhet og mangfold. De gir alle mennesker muligheten til å leve sitt liv til det fulle. Det er så givende å ha med slike bedrifter med på NHO Geneo-laget og jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med de, sier hun.

Abilia er medlem av bransjeorganisasjonen Melanor, som er en del av NHO Geneo.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: