Her ser du alle NHO Geneo-arrangementene under Arendalsuka

Her kan du se alle arrangementene fra Næringslivets hus under Arendalsuka.

Slik ser du alle NHO Geneo-arrangementene digitalt:

  • Via denne lenken kan dere se arrangementet live:  https://app.myonvent.com/event/arendalsuka-nho-fellesskapet/
  • Registrering: Alle må registrere seg som bruker. Det eneste du trenger er å registrere navn, epostadresse og lage et passord. Dette trenger man kun å gjøre en gang. Etter at det er gjort, har du tilgang til samtlige arrangementer fra Næringslivets hus under Arendalsuka.
  • I menyen øverst kan du klikke på arkiv og søke etter arrangementet du ønsker å se. 

Dette er NHO Geneo-arrangementene fra Arendalsuka 2022: 

Mandag 15. august:

En ny arbeidshverdag, eller tilbake til normalen?
Arrangør: NHO Geneo og Avonova.

Pandemien endret arbeidshverdagen – men i hvilken grad og for hvor lenge? Avonova, Norges største bedriftshelsetjeneste, deler erfaringer og innsikt fra et stort antall virksomheter.

Helseindustri og globale markeder – en dialog om arbeidsplasser og eksportinntekter.
Arrangør: NHO, NHO Geneo, LMI og IE.

Norge står overfor en stor eksportutfordring. Helseindustrien er allerede en betydelig eksportør. Hvordan kan helseindustrien bidra ytterligere med å skape høyproduktive eksportarbeidsplasser?

Onsdag 17. august:

Store barnehageeiere leder an kvalitetsarbeidet i barnehagesektoren
Arrangør: Espira kunnskapsbarnehagen og NHO Geneo.

Barnehageeiere må forholde seg til en stadig mer kompleks virkelighet, med skiftende politiske og offentlige forventninger og krav. Eierrollen må romme både styring, ledelse, innovasjon og evne til kvalitetsutvikling. Kort sagt krever det stor kapasitet å sikre og utvikle kvalitet i barnehager, uavhengig av størrelse og eierskap. I løpet av denne timen får du høre ulike samtaler og konkrete eksempler på hvordan store barnehageeiere sikrer systematisk kvalitetsutvikling i sine barnehager. Du får også høre en barnehagestyrer fortelle om hvordan hun samarbeider med kommunen om kvalitet i barnehagen.

Torsdag 18. august:

Helsepolitisk barometer 2022: Hvilke løsninger ser vi?
Arrangør: Aleris, IF/Vertikal helse og NHO Geneo.

Kantars Helsepolitiske barometer 2022 ga oss et godt innblikk i nordmenns holdninger i helsepolitiske spørsmål. De aller fleste velgergruppene er enige i at helse og omsorg bør prioriteres høyest i årene som kommer, men spriket mellom hva folk flest mener i sentrale helsepolitiske spørsmål stemmer ikke nødvendigvis overens med partiet de stemmer på. Hvorfor er det slik? Og hvilke løsninger ser vi for fremtidens helsetjeneste? Velkommen til debatt.

Hvorfor trenger barnevernet bistand fra private aktører?
Arrangør: NHO Geneo

Vi går igjennom hovedfunnene i Menon Economics-rapporten "Ideelle og kommersielle aktører i helse- og omsorgssektoren", henter inn erfaringer fra enkeltkommuner, og fortsetter arrangementet med en panelsamtale mellom tre politikere og tre virksomheter som leverer barnevernstjenester til kommuner.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: