Blir en av landets største aktører innen helse- og karrieretjenester

Administrerende direktør Hilde Britt Mellbye i Falck Norge og søsterselskapet Falck Helseformidling.

Frisk Gruppen er nå Falck Norge, og er med dette en av landets største aktører innen helse- og karrieretjenester.

- Vårt hovedmål er å bistå våre kunder med tjenester som skaper synlige, målbare og vedvarende forbedringer i den enkeltes helse og arbeidsdeltakelse, sier administrerende direktør Hilde Britt Mellbye i Falck Norge og søsterselskapet Falck Helseformidling.

Et sunt arbeidsliv

Falck i Norge er blant annet en ledende aktør innen arbeidsmarkedstiltak for NAV, en leverandør av spesialisthelsetjenester for helseforetakene, helseformidling til forsikringsselskaper og en landsdekkende aktør innen bedriftshelsetjeneste.

-Vi er opptatt av å fremme et bærekraftig helsevesen og arbeidsliv, og vi kombinerer vår kompetanse, erfaring og innovasjon for å gjøre livet bedre, tryggere og sunnere for flere mennesker. Vi vil rett og slett bidra til et sunt arbeidsliv, sier Mellbye.

Falck er til stede i 29 land og har 33 000 ansatte. Mellbye sier hun ser fordeler med å bli del av et stort konsern.

- Dette er en veldig god strategisk match. Falck er et globalt konsern, og vi har et utstrakt samarbeid på tvers av landegrensene innenfor helse- og arbeidsmarkedstjenester. Nå har vi et enda bredere kompetansenettverk enn tidligere. Vi kan hente ut flere synergier på tvers av både virksomhetsområder og land, og har allerede utviklet nye tjenester på tvers av forretningsområdene, sier Mellbye.

Privat-offentlig samarbeid er en god oppskrift

-Erfaringer viser gode resultater av at offentlige, ideelle og private aktører jobber sammen for å forebygge, utvikle og skape et best mulig tilbud for brukerne. Dette betyr at velferdsmiksen med samarbeidet mellom offentlige og private aktører er en god «oppskrift» i vårt velferdssamfunn. Vi er med på å understøtte viktige samfunnsoppdrag i både helsevesenet og arbeidslivet – og det er det som gjør vår jobb så meningsfylt.

Mellbye tror det ligger store muligheter i å kombinere tradisjonelle tjenester med digitale og har mange spennende planer fremover.

- I samarbeid med det offentlige, kan vi komme med initiativ og innspill til bedre løsninger som kommer alle til gode, sier Hilde Britt Mellbye.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: