Medlemsmøte: Medtek- og labvirksomhetenes samfunnsbidrag – hvorfor er rapporten viktig for din bedrift?

TEAMS

Erland Skogli, partner i Menon Economics, under fremleggelsen av rapporten på Arendalsuka. Foto: Lena Verås Eriksen/NHO Geneo.

Bli med på medlemsmøte for å få en grundig gjennomgang av rapporten «Medtek- og labvirksomhetenes samfunnsbidrag» med Erland Skogli, partner i Menon Economics, og svar på hvorfor denne rapporten er viktig for bransjen og din bedrift.

Medisinsk utstyr på norske sykehus er for gammelt. En økt investering i utstyr kan bidra til å løse helsepersonellkrisen og bidra til å kutte helsekøene, slår en ny rapport fra Menon Economics fast. Rapporten ble lansert under Arendalsuka, men 18. september inviterer Melanor og NHO Geneo til medlemsmøte hvor du som medlem får en grundig gjennomgang av rapporten.

Praktisk:

Dato: 18. september.
Sted: Teams.
Klokkeslett: 14.00-14.45.

Program:

14.00-14.10: Hvorfor var det viktig for bransjen å bestille en slik rapport? Og hvorfor er rapporten viktig for medlemmene? v/Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, og Atle Hunstad, administrerende direktør i NHO Geneo-bransjen, Melanor.

14.10-14.30: Gjennomgang av rapporten Medtek og lab-virksomhetenes samfunnsbidrag v/Erland Skogli, partner i Menon Economics.

14.30-14.40: Spørsmålsrunde.

14.40-14.45: Oppdatering om metodevurdering i Europa for medisinsk utstyr og tidsplanen som vil påvirke bransjen v/Jan Ivar Nygårdsvold Ingebrigtsen, direktør markedstilgang, Melanor.

Meld deg på og få tilsendt lenke her.

  • Jan Ivar Nygårdsvold Ingebrigtsen
  • Direktør for markedstilgang i Melanor
  • Pressebilder

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Registrer din e-post her: